Blogi

  Minä lapsonen koditon laaksoissa maan, minä hankia hiihdän ja harhailen vaan, minä sydäntä etsin, mi sylkähtäis, joka luokseni jäis, yö vaikka mun ympäri hämärtäis. Miten outojen joukkoon ma jouduinkin näin? Jos taas kiskaiset sen alemmas, niin vilu hyräyttä olkapäitäsi. Ja se lauloi hurmaantuneena, ja sen riemua helisi maa. Mutta mittarina se on mainio missä tahansa kulkeekin ja mitä tekeekin: Rakkautensa kokoinen jokainen. Todellisuudessa onnellisuus saavutetaan antamalla ja toisia palvelemalla. Uuno Kailas (Enkeli: Silmästä silmän, 1926), aurinko, sinä sanoit kun katselimme kuuta. Engel, vuodet aiheuttavat kenties kasvoihin ryppyjä, mutta jos luovumme innostuksesta, saamme ryppyjä sieluumme. Syntymäpäivä / nimipäiväruno # Tabermann Tommy Elämä, sanotaan, sellaista se on # Tabermann Tommy Hymyilet aivan äkkiä # Tabermann Tommy Miehen sielu on kiven kaltainen # Tabermann Tommy Muuta pyramidia en sinulle # Tabermann Tommy Mitä vanhemmaksi tulen # Tabermann Tommy Naisellisuus on nautintoa.

  Kuopiosta kanarialle kunnon pano

  Davies Miksi emme tartu onneen heti? En voi sitä ymmärtä. Yritit puhua sydämelle järkeä ja se nauroi sinulle. Pentti Saaritsa) Olen hyvin kypsä ihminen mutta kukaan ei tunne minua. Ja jos en palaisikaan, kanssani olisit maailman halki, siipieni alla kuin kevättuuli. Mutta pieni peipponen lensi minun ikkunani taa. Sairas - Saima Harmaja 1931 - (Huhtikuu, 1932) I Pienet ja kärsivät tähdet katsovat kaupunkiin. Olen metsästänyt sateenkaarta lentokoneesta käsin, mutta aina se on lopulta ollut vain harmaata usvaa.

  Tommy, taberman - runoja, aforismeja Tommy, tabermann - runoja - Ilmainen linkkihakemisto Nyt ymmärrän paremmin kivuliasta kulkuamme: vasta tyynen tultua erottuvat karikot. Runosivuston runot runoilijalta, tommy Tabermann aihepiireittäin: häpäivä, härunot, rakkausrunot, syntymäpäivä, ero ja kaipaus, lohdutus, kiitos, Juhannus, ripille, lapselle, vauvalle, ystävälle lemmikille, naiselle, muistovärssyt, ylioppilaalle, äidille. Tommy tabermann runot Haavat kirvellen istun meren rannalla yksin ja katselen. Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. Tommy, tabermannin runoja omaa elämä Tommy, tabermanin runoja - runoja, aforismeja,mietelauseita Aforismeja ja Mietelauseita Keskustelu Anna Koulukiusattuna /entisenä uskovaisena minua pilkattiin paljon lapsena. Äitini aikaa helpottaen ja muiden myös, pätin alkaa keräilee netistä erinlaisia runoja ja mieteauseita tänne. Ystäväni, ne jotka etsivät yhtaikaa myrskyä ja rauhaa eivät löydä perille kulkematta käsi kädessä miten kaukana toisistaan kulkevatkaan.


  Kerran kehrän itseni aurinkoon kuin kärpänen meripihkaan, jälkimaailmalle ei siitä tule aarretta, mutta minä aforismeja elämästä tommy tabermann kymenlaakso olen ollut autuuden hehkuvassa uunissa. Leivän piti olla mustaa, oikeaa, ja rakkauden paitsi ikuista niin syvä että siihen saattoi hukkua, millän kirjaimin ei Elämä voi kirjoittaa yhtä kauniisti kuin noilla viivoilla, rypyillä sinun kasvoillasi, sylikkäin ahneessa pimeydessä hiljaa kiihkeästi kuiskien me laskimme vähiä kolikoitamme: Vaikka kuinka teimme välillä palavan halun. Että vuodet soljuvat, päivät, tuntien keveät kengät. Onni, jos minä nukun, herätä minut, ravistele tyhjäksi minun surujeni pähkinäpuu. Silmissä kolme valtamerta, huulilla kuuden kevän linnut ja naurulle tuoksuvat tuulet? Korkein, anna meille meidän jokapäiväinen ymmärryksemme jakaa leipä, viini ja rakkaus, jotta ne moninkertaistuisivat ymmärrystä suuremmaksi iloksi. Mikän ei huuda niin kovaa, kuin mykkä sydän. III Oi Jumala, siipeni murtuneet ota käsiisi ihmeellisiin! Salli minun pitä viisasta rikkaana ja suo minulle sen verran varallisuutta kuin vain itsensä hillitsevä mies voi omistaa ja suvaita. Michel de Montaigne (1533-1592) Jos minua pyydettäisiin antamaan yksi ainut, ihmiskuntaa eniten hyödyttävä neuvo, se kuuluisi näin: Ajatelkaa vastoinkäymisten kuuluvan väistämättömänä osana elämän ja niiden tullessa kohdalle pitäkä pänne pystyssä, katsokaa niitä tiukasti silmiin ja sanokaa Minä olen teitä voimakkampi. Nyt rajalla viimeisen taivaan ja rajalla kuoleman maan minä vapisen enä hiljaa ja rukoilen, rukoilen vaan. Olen lentänyt liian kauas, olen lentänyt eksyksiin. On elo köyhä, jos niin huolten täyttämä, ettei aikaa pysähtyä, ihmetellä jä? Ja vaikka hän muistaisikin, hän on niin vanha tai niin väsynyt tai molempia, että hänen kurkottelemansa tähti osoittautuu olevan pelkkä usvaa. Korkein, sinä tiedät vihan pimeät harhat ja hyvyyden kaikkivoipaisuuden, anna meille rohkeutta uskaltaa rakastaa toisiamme itseämme suuremmalla voimalla. Eilinen on lunastettu shekki; huominen on velkakirja; tämä päivä on ainut käteisrahasi, joten käytä se viisaasti. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Sillä muuta valtakuntaa, voimaa ja kunniaa ei maan pällä ole, kuin saada olla rakkauden lapsi kantamassa rakkautta rakkauden luo ja tulla sillä elämänpituisesti siunatuksi. Sellaista se on minussa.
  Filthy basement slave slut relentlessly fucked by 5 cocks!