Blogi

  Istuimme kaikki hiljaa ja katselimme filmiä ja joimme olutta samalla. Menin takaisin olohuoneeseen ja juttelimme jo aika änekkästikin Peten kanssa. Vaimoni oli sanonut, että olisihan se kiihottavaa, muttei hänestä kuitenkaan taitaisi siihen olla. Samalla kun vaimoni oli pukeutumassa hain kaapin kätköistä sellaisen pitkän neljän tunnin DVD-filmin, jossa yksi nainen oli useamman mustan miehen kanssa. Vaimonikin sanoi nauttineensa siitä.

  Populære dating sites kauhajoki

  Vaimoni sanoi haluavansa tietenkin, mutta olevansa vielä vähän epävarma. Vaimoni tarrautui kaluuni ja samassa Pete laittoi kasvonsa vaimoni pillulle ja alkoi nuolla sitä. Jos omani oli nelisen senttiä paksu, niin kyllä Peten oli ainakin viisi, jollei jopa enemmänkin. Mä taidankin hakea lisä kaljaa, sanoin Petelle ja lähdin myös keittiön. Aika kiva filmi teillä, Pete sanoi. Huomasin, että hänkin oli jo nauttinut jonkin verran ennen meille tuloaan. 'thai sex massage Hungary amateur' Search, free sex videos. Voidaanhan me joskus ottaakin, jos sulle vaan sopii.

  pakko samalla seurata myös Peten himokasta katsetta. Kesäkuu Uus 2, Tallinn Estonia Europe Premium. Eli kuvataan teidän nainti. HD, sivut: 01:04 03:02 03:02 07:43 03:26 15:44 09:29 07:44 00:00 05:05 07:43 03:00 14:09 09:44 14:17 09:29 02:10 06:27 07:24 04:30 10:53. Elina makasi sängyllä jalat levällä. Laitoin käteni vaimoni housuihin ja vedin ne hänen jalkoihinsa.


  Istupa nyt Peten syliin, sanoin vaimolleni. Pete sanoi, että kyllä se sopii. Katselimme Peten kanssa telkkaria, mitä sieltä nyt tulikaan ja juttelimme kaikenlaista sekä joimme olutta. Olihan se aivan mahtavaa, vaimoni sanoi. Känsin hänet niin, että hän oli perse Peteen päin. No, tähän voisin suostua. Jatkoin kuvaamista, vaikka se vaikeaa olikin, koska oli niin kiihottavaa nähdä vaimoni ison kyrvän kimpussa. Avasin omat housuni ja kaivon kaluni esiin ja toisella kädellä runkkasin itseäni, samalla kun katselin vaimoani Peten kanssa. Arvaa vaan, aivan valtava. Aika dildo pilluun thai hieronta leppävaara kiihottavia tuollaiset filmit, kun monta miestä on yhden naisen kanssa ja nainen saa oikein kunnolla kyrpä, Pete sanoi. Hän huusi Petelle moi. Mutta jatkakaa vaan te illanviettoa. Jäin odottelemaan olutta siemailleen. Petekin on jo vähän ottanut. Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpä pilluunsa. Vaimoni vilkaisi minuun päin ja nyökkäsin dildo pilluun thai hieronta leppävaara hyväksyvästi hänelle. Jossain vaiheessa pyysin vaimoani laittamaan jotain seksikästä pälle. Laitoin kaluni huulille ja samassa vaimoni työnsi nopeasti itseän taaksepäin, niin että kyrpäni meni vauhdilla ihanaan kosteaan vakoon. Pete meni edellä tupakalle ja minä keittiön hakemaan olutta. Kun kerran koskaan en ole saanut naida toista miestä niin nyt haluaisin kokeilla naida jonkun toisen kanssa eli mua kiinnostaisi tietä millaista se olisi. Menin Peten perässä tupakalle. Vaimoni nautinnollisesta äntelystä pätellen hän todella nautti siitä. Paidaksi hän oli valinnut tiukan, tosi avokaulaisen paidan, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa. Mennän nyt sitten sisälle. Ja vinkiksi voisi sanoa että toivo nyt kunnon lahjaa että saadaan motivaatiotekijät kohdalle. Hän laski kätensä vaimoni reisille.


  Sukkahousu kuvia rakel liekki pillu

  • Muutaman kerran mennyt ja ajatellut että tuo on vaan "tavallinen" sex shop.
  • Isoäiti Mummo Mummo pillua Lataa Videot Videot Teini Sex.
  • Vaimo Ja Vieras Porno Tänän katsotuin video @ m - Huijaaminen vaimo ja iloisesti yllättynyt mies.
  • Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpä pilluunsa.