Blogi

  Muun muassa kosteusvoide, margariini ja rypsiöljy ovat varsin toimivia, jos kynnys varsinaisen seksiliukasteen ostamiseen on liian korkea. Joo mutta jos jotain vähän syvällisempä analyysia saisi? Lisäksi kannattaa varata lähettyville muutama pala talous- tai vessapaperia, jottei siemensyöksy päse sotkemaan ympäristöä. No, miltäs se tuntui? Fleshlight Quickshot Vantage säilytyskotelossaan, ostaisinko? Tätä aihetta on jo naisten osalta käsitelty, joten lienee paikallaan muistaa myös meitä lihaksikkaamman sukupuolen edustajia. Pohjatietona on hyvä varmistaa vaikka wikipediasta, että termit ovat muistissa. Vaikka otsikossa lukee Fleshlight, niin tällä ei kerrota perinteisestä tekovaginasta, vaan välineestä, joka toki on miehen tyydyttämistä varten, mutta joka sopii erityisen hyvin pariskuntienkin käyttön. Kun itselle sopiva tyyli peniksen koskettamiseen on löytynyt, voi sitä jatkaa periaatteessa niin kauan kuin haluaa.

  Hieroja lappeenranta ilmainen treffi

  Miesten itsetyydytys - Suomi24 Osta Fleshlight-tuotteet edullisesti ja huomaamattomasti laajasta valikoimastamme Pohjoismaiden suurimmassa eroottisessa verkkokaupassa. Posts about miesten itsetyydytys written by oceansoul ja hihaton. Vaikka otsikossa lukee Fleshlight. Tehdänkö miehille liian tylsiä seksileluja. Kyllä myös fleshlight on mainio. Fleshlight - Miesten laadukkaat itsetyydytysvälineet Vinkkejä ja tietoa sekä linkkejä myös muille kiinnostaville sivustoille! Tuntuu, että erityisesti miehille suunnatuista seksileluista puhutaan melko vähän. Kyllähän suurin osa on varmasti kuullut esimerkiksi Fleshlight-tekovaginoista. Masturbaatio voi olla monta asiaa.

  kuin pelkkä käsi tai suu? Kokeile erilaisia tapoja koskettaa vartaloasi, peniksen vartta ja pätä, kiveksiäsi ja peppureikäsi. Ota kiinni peniksestä reilusti koko kädellä ja liikuta esinahkaa edestakaisin terskan pällä. Kun huomaat orgasmin lähestyvän (usko pois, huomaat kyllä muista pitä paperi valmiina, ettet joudu selittelemän lakanasta löytyneitä tahroja kenellekän. Samalla voi kokeilla, miltä tuntuu esimerkiksi ottaa kivekset toiseen käteen tai hieroa peppureiän suuta sormenpäillä.


  Naiset käyttävät helposti vibroja myös kumppanin kanssa leikkiessän, mutta harvempi mies ottaa sänkypuuhiin mukaan masturbaattoreita. Ja tokihan tätä mies voi ihan yksikseenkin käyttä, jos haluaa jonkinlaisen pienen lisävälineen itsetyydytykseen. Quickshotin joka ei ole mikän perinteinen Fleshlight-tekopillu, vaan kooltaan pienempi ja molemmista päistä avoin väline (eikä se siis ulkonäöltän muistuta naisten alapätä). Kun paikka on löydetty, voi koskettamisen aloittaa oikeastaan mistä tahansa kohtaa kehoa. Kirjoittelin joitakin aikoja sitten siitä, miten miesten seksilelut eivät tunnu olevan niin perusjuttu kuin naisten vastaavat. Ei siinä oikein thai hieronta tikkurila seksi omakuva ollut sellaista rakennetta. Tässä kohtaa menkoista huolimatta pädyttiin ottamaan uusintakierros niin, että lopetimme yhdyntän.). Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Eli käyttäisit tätä runkatessas ennemmin kuin pelkkä kättä? Vaikea kuvailla, miltä tuntui. Esimerkiksi peppureiän ympärillä on suuret märät kosketusherkkiä hermopäitä, joiden stimulointia kannattaa kokeilla vaikka jonkin liukasteen auttamana. Oma miehenikän ei ole tullut hankkineeksi mitän tekopilluja, koska ei ole uskonut niistä suurta lisänautintoa saavansa. Kenenkän ei tarvitse tietä, mitä itseksesi puuhailet, joten voit turvallisin mielin koskettaa itseäsi juuri siten kuin hyvältä tuntuu. Tai jos kätesi väsyy nopeasti, tyydyttäminen todennäköisesti helpottuu tämän avulla selvästi. Siispä heti ensimmäisenä iltana paketti auki, lelun peseminen ja testaus oli valmis alkamaan. Fleshlight Quickshot valitettavasti ette nyt saa sovituskuvaa peniksen pällä, vaan ihan vain sormien pällä. Luontevin paikka on varmastikin oma sänky tai hyvä nojatuoli, jossa voi ottaa mukavan asennon ja välttyä keskeytyksiltä. Vain kokeilemalla voi selvittä, mistä itse pitä, ja jokaisella on omat herkät pisteensä. Kaikki mikä tuntuu hyvältä eikä aiheuta harmia muille on sallittua ja suotavaa. Jos siis tätä lelua haluaa käyttä suihinoton yhteydessä, kannattaa hankkia jotain tarkoitukseen sopivaa makuliukkaria tai sitten tyytyä ihan vain sylkeen. Internet on ehtymätön masturbaatiomateriaalin lähde, sieltä vain etsimän. Toiseksi tämä on sopivan pieni kooltaan ja helposti pestävä. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.  Omia seksikuvia suihinotto opas

  Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Tämä Quickshot tuli kauppoihin vasta äskettäin, mutta saa tavallisistakin Fleshlighteista kokemuksiaan kertoa. Jos kitka tuntuu liian suurelta, kokeile käyttä sylkeä liukasteena. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Paketti saapui postiin juuri sopivaan aikaan, sillä menkat olivat sellaisessa vaiheessa, ettei yhdyntä oikein houkutellut. Perinteisissä Fleshlighteissa spermat jäisi sisän, mutta tässähän ne voi lennättä vaikka kasvoille, jos sellaista haluaa. Mutta vaikkei mitän ongelmia olisikaan, on tämä mukavaa vaihtelua miehen tyydyttämiseen, sillä tuntemus on miellyttävä ja tuleva orgasmi saattaa olla hyvinkin voimakas. Ensimmäinen havainto oli se, että Quickshotin materiaali tuntuu sormiin tahmealta (superskin-materiaalia mutta se ei onneksi haise häiritsevän voimakkaasti kuten jotkin halvat muoviset seksilelut. Fleshlube-liukkaria, joka oli siis ihan hyvä tuote, mutta ei oikein mielestäni sovi käytettäväksi silloin, jos tarkoitus on myös suihin samalla ottaa. Testauksen aluksi laitoin automaattisesti miehen penikselle fleshlube-liukuvoidetta, mutta se oli kyllä tyhmä ratkaisu siinä vaiheessa: liukuvoide maistui suuhun kamalalta, joten en penistä sitten enä suihin halunnut ottaa.

  Treffit suomi24 i live cams porn

  Ei ole väliä, löytyykö se oma suosikki nännistä, polvitaipeesta vai kiveksistä, kunhan yllät siihen vaivatta valitsemassasi asennossa. Pituutta tällä välineellä on noin. No, Fleshlight Suomi lähetti meille testattavaksi Fleshlightin uuden luomuksen. Jos sinulla on vaikeuksia tyydyttä miestäsi käsin tai suulla, voisi tämä lelu olla juuri sopiva apuväline. Masturbaatio on yksi parhaita keinoja mielihyvän tuottamiseen itselle: se on (ainakin itsessän) ilmaista, ei lihota, eikä siihen tarvitse muuta kuin itsensä ja hetken rauhallista aikaa. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä mainitun verkkokaupan kanssa, mutta rahallista palkkiota en tästä ole saanut eikä linkkien klikkaaminen tuo minulle rahaa. Värivaihtoehtoja on kaksi (Vantage tai Boost) ja kuvien perusteella sisäosa on niissä hieman erilainen. Kondomin käyttö esineiden pällä on yleensä hyvä idea.