Blogi

    Tytti sulki silmät ja levitti jalkojaan lisä. Tytti laittoi käden pillun pälle. Huohotin ja mietin mitä sanoisin. Runkkasin ja katselin, miten rinnat heiluivat. Oltiin ehkä ostettu paketti Dominokeksejäkin tapahtuman kunniaksi. Tai emmä tiedä, mutten usko. Pappa kehui aitasaavutustani ja painuin saunaan. Tytti katseli hetken ja lateli sitten jotakin italiaksi, laittoi kylpytakin pälleen ja häipyi ovesta. Joskus vain pelkkä tytön näkeminenkin tai kosketus voi aiheuttaa samaa. Menin Tytin eteen ja laitoin sakset takaisin koukkuun seinälle.

    Eroottista seksiä porno video suomi

    Murrosikä oli alkanut, karvoja oli ilmestynyt ja olin saanut ensimmäiset siemensyöksyni ehkä vuotta aiemmin. Katsos, kun joskus kun tapaat tytön, josta pidät, tulet olemaan häntä ehkä hyvinkin lähellä, ja silloin tämä tytön ruumis ja se tunne voi aiheuttaa, että vehkeesi jäykistyy, ihan kuin nyt. Sattuuhan sitä sinun iässäsi. Sitten vittuunnuin niin, että rupesin rakentaa aitaa. Mitäs sinä vehtailet, äitini hymyili härnävästi.

    asiana. Mä vähän karjaisin, että Meinaatko katsella, kun kusen? Meillä ei ollut kortsua.


    Tytti hyppäsi sänkyyn ja kiepsahti peiton alle. Levitin varovasti Tytin pakaroita irti toisistaan. Mummi ja pappa lähtivät, tosin ensin tuli ohjeistus ja mulle märäys vähän vahtia Tyttiä. Ihan näkyy ruumiissa jo miehen merkkejä, sanoi äiti ja jatkoi: Vaikka pikkupoikahan sinä vielä taidat olla, ettei tässä sinua vissiin häpeillä tarvitse. Lopulta kieleni oli taas pyllyreiällä. Missän ei oltu sanottu, miten nopeasti piti liikuttaa kullia tai kuinka syvälle piti painaa. Viime lomahan meni kondomipakkauksista millin paloja hampailla repien; seuraavalla kerralla voimmekin yhteisestä pätöksestä siirtyä ihan luomuseksiin! Ja häpyhuulet näyttivät sellaiselta kololta, mitä mutsi teki leipiin, paitsi miljoona kertaa kiinnostavammalta. Kello oli vähän yli seitsemän, siis loma-aamuna! Olimme jättäneet kaupungissa yhteissaunomiset jo pari vuotta aiemmin. Aloitin lomavalmistelut siten, että tein sukupuolitautitestit. Hetken pästä tuntui, miten kyrpä räjähti ja pä samalla. Ovi ei mennyt kiinni ja jouduin nousemaan. Se tulee ilmaiset hieronta videot suomi 24 gay tahtomatta sinun iässäsi, niin kuin nytkin! Ai miten, äidin lause yllätti. Polvistuin nautinnon alttarille ja nyt jo tosi tekijänä painoin kyrvän pilluun. Tytti hätkähti vähän ja lopetin. Se sama romantiikka, sama jännitys, sama samastuminen tarinan henkilöihinmutta ei enä farkkushortseissa, söpö pillu lymfahieronta espoo neon-t-paidassa ja permanentissa (kasariteini tällä hei!) eikä siinä kainalot kostuttavassa epävarmuudessa, vaan elegantissa kesäisessä kukkamekossa ja nahkasandaaleissa, hiukset itsevarmasti auki ja katseessa kutsua ja viettelyä. Ikä oli just tullut 15 täyteen ja rahaa oli sen verran sästössä, että jonkun mopon saisi ostetuksi. Lopulta sain sanottua, että ei meillä ollut mitän ehkäisyä. Siitossonni olisi varmaan tuntunut haukkumiselta, mutta kun Tytin käsi runkkasi samalla kevyesti kivikovana seisovaa kaluani. Olin aivan räjähtämäisilläni kiimasta, kun laukesin. Mummi ja pappa olivat ihan OK, ja kaupasta sai limut ja herkut. Tytti nauroi niin, että valui alas lattialle.