Blogi

  Oletko varmasti mitannut oikein? Two-way (sending and receiving) short codes: Country, code, for customers of, united States 40404 (any canada 21212 (any). Hmm, there was a problem reaching the server. Rintaliivien koot koostuvat yhdestä numerosta ja kirjaimesta, joka kertoo ympärysmitan ja kuppien koon. Kuppikoko on aina suhteessa liivikokoon ja siksi esimerkiksi 65D ja 95D ovat tilavuudeltaan aivan erikokoiset. Huomioithan, että mittanauhan tulee olla vaakatasossa ja sen tulee olla tiukasti ihoa vasten, mutta ei liian kireällä.

  Hairy pussies eturauhanen hieronta

  Mittaa rinnanympärys (2) tällä hetkellä parhaiten pällesi istuvat liivit ylläsi, jotta rinnat olisivat ryhdikkästi. Italy 4880804, wind, vodafone see SMS short codes for other countries. Annetut mitat eivät ole kokotaulukon mukaisia). Go to a person's profile, embed this Video, add this video to your website by copying the code below. 75G, missä 75 kertoo liivikoon ja G kuppikoon. Suosittelemme, että käytät mittanauhaa ja mittaat ympärysmitan sen avulla rintojen alapuolelta ilman vaatteita. 2 - Rinnanympärys ja kuppikoko, rinnanympärysmitan ja rinnanalusmitan erotus (eli mittojen 2 ja 1 erotus) puolestaan kertoo kuppikoon eli kirjaimen rintaliivikoostasi.

  oikean kokosi. 1 - Mitta rinnan alta eli liivikokosi. Rinnakkaiskokojen ja pienten istuvuusongelmien kanssa. Jos sinulla on jo istuvat rintaliivit, ja tiedät kokosi oikeaksi, suosittelemme ensisijaisesti sovittamaan omaa tuttua kokoa. Jos kuitenkin epäilet liiviesi sopivuutta, ja laskurin antama tulos kovin poikkeaa tutusta liivikoostasi, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme sinua kokojen kanssa henkilökohtaisesti. Rintaliivikoot ilmoitetaan numeroiden ja kirjainten yhdistelmänä esim. Sopivan napakka liivikoko onkin usein 5-10 cm pienempi kuin mitattu tulos. Rinnanympärysmitta saa olla löyhästi mitattu, älä siis kiristä mittaa.


  Mittaa: mitta rinnan alta ja rinnan ympäri. Selän tulee olla myös suora. Bharti Airtel, Videocon, Reliance, indonesia 89887, aXIS, 3, Telkomsel, Indosat, XL Axiata. Kuppien koko perustuu ympärysmittaan. Include parent Tweet, include media, log in to Twitter, don't have an account? Myös kehon malli vaikuttaa tulokseen. Liivikoot ovat 5 cm välein. Koska liivien ympärysmitat ovat 5 cm välein ja kuppikoot 2-3 cm välein, jo yksi sentti mittaustuloksessa saattaa naisen klitoris suomi24 posti fi vaikuttaa tulokseen, kuten myös se, miten tiukasti tai löysästi ja millaiset rintaliivit pälläsi olet mitannut. Jos laskurin tulos ei rintsikoiden koko isot luomutissit mielestäsi vaikuta oikealta, kannattaa mitat tarkastaa. Mitta rinnan alta kehon ympäri kertoo rintaliivien ympärysmitan eli liivikokosi.  Euro gilf Koko starts rubbing her sweet matured clit.


  Puhelinseksi live 09 puhelinseksi

  Haiti 40404, digicel, Voila, ireland 51210, vodafone, O2, india 53000. Jos sinulla on jo rintaliivit ilman pehmustetta, joiden tiedät sopivan sinulle hyvin, voit pitä liivit pällä mitatessasi. Miten liivikoko tai kuppikoko mitataan? Rinnanalusmitan tulee olla tiukkaan mitattu, koska liiveissä tärkein tuki tulee oikeankokoisesta ympärysmitasta. Kupin koko perustuu rinnan ympärysmittaan sekä pältä, että rinnan alapuolelta. Voinko mitata kuppikoon itse? Mittaa rinnanalusmitta (1) ilman liivejä eli suoraan iholta heti rintojen alta, rinnan juuresta. Rintaliivikoko märäytyy kehon ympärysmitan ja rinnanympärysmitan perusteella (kuvassa mitat 1 ja 2). Miten rintaliivien koko märäytyy? Mitta rinnan alta (cm mitta rinnan pältä (cm sinun kokosi.