Blogi

  Aikani asiasta naputettuani oli Markus kutsunut kaverinsa vähän auttelemaan. Hän levitti jalkansa ja veti minut reisiensä väliin hellästi kaluani hivellen. Pässä pyöri ja huomasin omaavani niin rajun seisokin, että luulin kaluni räjähtävän. Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Sitten terävä leuan sänki hioo reisiäni, kun kasvot tunkeutuvat takaapäin jalkoväliini. Havahduin aikaisin aamulla hereille ja kesti hetken ennen kuin tajusin missä olin olin tainnut nukkua kuin tukki. Anna palasi takaisin ja istuessaan antoi mekon helman nousta niin, että sukkien reunukset ja pilkahdus sukkanauhoista tulivat näkyville. Hyväilin hitaasti hänen vartaloaan, rintojaan ja suutelin kaulaa. Minulla oli pakottava seisokki housuissani ja halusin pästä kaluni vapauteen. Osa vieraista oli jo melkoisessa vauhdissa ja olipa paikalla pieni kolmen kundin bändikin.

  Naurunappula k18 rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

  Ei se ole keneltäkän pois. Ensimmäinen orgasmi tulee nopeasti ja on ohi hetkessä. Ritva oli kohta viisikymppinen kolmen jo teini-iän saavuttaneen muksun äiti. Samalla huomasin kuinka vaimoni käsi hiljalleen silitteli varsin kunnioitettavaa pullotusta Petterin etumuksella. Petteri vetäytyi vaimostani ja Anna kännähti selälleen vuoteelle. Muutama ylimäräinen lasillinenkin oli tullut kumottua ja tunsin kuinka olisin jo valmis kotiin. Anna oli kertomansa mukaan lähes jatkuvasti märkänä ja oli varma että kaikki miehet ympärillä ovat aistineet tai huomanneet hänen kiimansa.

  hitaasti ja hiljaa, ja keskeytimme aina kun höyrysaunan ovella näkyi liikettä. Käden avatessani reisiäni, tajuan vasta miten reisieni sisäpinnat ovat kostuneet ja tarttuneet toisiinsa kiinni. Markus möhkii peitto korvilla, mutta Tero nukkuu jotenkin hassusti kierossa, ylävartalo melkein sängyn ulkopuolella.


  Vaimoni oli niin kiihottunut kuin vain kukaan voi olla Laskeuduin vaimoni taakse polvilleni riisuakseni häneltä stringit jalasta. Huutoni hukkuu Teron olkapähän ja kynteni uppoavat väkivahvaan lihaan. En saa kyrvästä millän tarpeeksi. Nyt vasta kiinnitin huomiota ystävämme varustukseen. Anna sanoi ottaneensa kaiken vastaan mielihyvin ja lauenneensa myös kahdesti Petterille. Tytöllä on pimppi ja pojalla pippeli. Vaapun unen ja valveen rajamailla. Kädet puristavat rintojani kipeästi, suu imee huuliani ja penis tunkeutuu minuun pelottomasti. Vierashuone oli valmiiksi pedattu, joten mitän vaivaa ei tosiaan tuntunut lingam hieronta helsinki iso nainen olevan Olin itse jo aivan valmis siirtymän vaimo luvalla vieraissa sex seura yöpuulle Kysyin vielä varmuuden vuoksi oliko isäntämme varma ettei tästä ole mitän harmia ja Petteri vakuutteli asian olevan. Aivan mielettömän voimakas orgasmin aalto lävisti Annan ja suusta purkautui melkein itkua muistuttava nyyhkytys.

  Thai hieronta lohja hyvä orgasmi

  Vaimo luvalla vieraissa sex seura Kuopio seksi seksitreffit etsi
  vaimo luvalla vieraissa sex seura Petteri otti täysin isännän elkein kiinni vaimoni lantiosta ja ryhtyi naimaan tätä haluamaansa tahtiin. Putsauksen jälkeen palaamme hiljaa paikoillemme, emmekä puhu mitän. Se on todella tuhmaa ja likaista.
  vaimo luvalla vieraissa sex seura 517
  Vaimo luvalla vieraissa sex seura Huulet imeskelevät kaulaani ahneesti ja kädet muuttuvat röyhkeämmiksi. Oma kaluni liukui vaivattomasti toisen miehen spermalla liukastettuun vaimooni, liukuessani sisälle Anna kuiskasi korvaani, että tästäkö olet haaveillut kulta. Lämmin virtaus puistattaa alapätä ja leviä pillusta alavatsaan saakka.